Kicsi Gesztenye klub

Váci Mihály Kulturális Központ

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi showja országjáró körútra indul.

 

"Kalandra szólít most a Kicsi Gesztenye Klub!"

 

A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral együtt kalandozhatnak a mindennapokban. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

 

Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette: a kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennap élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket.

 

Gyakori kérdések:

Hány éves kortól ajánlott A Kicsi Gesztenye Klub?

Az előadás két éves kortól ajánlott.

 

Azon 2 év alatti gyereknek is szükséges jegy, aki a kísérője ölében üli végig az előadást?

Minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, akkor is, ha a kísérője ölben ül az előadás alatt.

 

Tudok családi vagy csoportos jegyet váltani?

Nem. Családi és csoportos jegy sem váltható. 

A személyeknek egyenként meg kell vásárolniuk a jegyet. 

 

Milyen hosszú a darab?

Az előadás 60 perc szünet nélkül. 

 

Hol tudok személyesen jegyet vásárolni?

Az Interticket Kft-vel partneri kapcsolatban álló jegyirodáknál országszerte lehetőség van személyes jegyvásárlásra. A jegyirodák listáját megtalálja a Jegyirodák oldalon.

Az előadások helyszíní pénztáránál is lehetőség nyílik a személyes jegyvásárlásra.

 

Mit tehetek, ha a weblap nem működik rendeltetésszerűen?

jegy.hu oldal használatához az alábbi böngésző programok használatát javasoljuk: Mozilla Firefox, Google Chrome. Amennyiben ezektől eltérő böngészővel használja a felületet és a működés során hibát tapasztal, kérjük próbálja meg a fentebb jelzett programok valamelyikével a használatot.

 

Mit tegyek, ha nem tudok megnyitni egy nézőteret?

Felhívjuk figyelmét, hogy a nézőteres jegykiválasztáshoz a böngésző programok újabb verziója javasolt. A legnépszerűbb böngésző programok új verzióját a következő oldalakról tudja letölteni:

Mozilla Firefox letöltése

Google Chrome letöltése

Internet Explorer letöltése

 

Tudok jegyet foglalni?

Nem. Az Interticket online vásárlási rendszeren a jegyek időleges foglalása nem lehetséges. Amennyiben a jegyek kijelölésétől számított 12 perc múlva nem történik meg a jegyek kifizetése, a rendszer a kijelölt jegyeket automatikusan felszabadítja, és eladható állapotban visszahelyezi a nézőtérre.

 

 

 

 

 

 

2017.10.19.